Reviews


“Hoe mooi is het, dat Wietske je kan helpen het met verwerken van je grote verdriet om je veel te jong en veel te snel overleden zusje?

Het zusje dat zelf heel veel steun van Wietske mocht ontvangen…

Ik kende Wietske alleen van de verhalen van mijn zusje. Ik was blij dat Wietske een beetje voor haar zorgde en op haar lette. Bij de condoleance nodigde Wietske mij uit om ook eens langs te komen. Ik wist het niet hoor: een uur rijden, gedoe, maar toch besloot ik om een afspraak te maken.

En hier heb ik geen spijt van gehad. Wat was het fijn om samen over mijn zusje te praten, om (haar) te voelen, om een beetje te berusten en te verwerken….En dit op verschillende manieren die bij mij pasten en bij mij aansloten. Zo heb ik de energie gevoeld van de stoel en ben ik heerlijk gemasseerd op de behandeltafel. Alle emoties die langskwamen, mochten er zijn.

Het heeft me zeker verder geholpen en ik ben blij dat ik heb besloten om die eerste afspraak te maken.

Bedankt, lieve Wietske! Bedankt dat je er tot het laatste moment voor mij zusje was (en ook daarna) en bedankt voor je uitnodiging. Je wist wat ik nodig had en dát ik het nodig had!”
Anoniem

“Er was begin van het jaar een spirituele beurs in Dwingeloo en ik had al langer de wens om iets te doen met dat wat mij op zeer jonge leeftijd was overkomen. Al vele malen over gesproken en geprobeerd hier een soort van berusting in te krijgen maar ondanks alle inspanningen was dit nog nooit echt goed gelukt. Voor mij was dit een laatste idee om er nog eens opnieuw op een ander manier naar te kijken.

Het was er een beetje krap, maar al laverend tussen de tafeltjes, mensen en schaaltjes met lekker paaseitjes door, waarom liggen die dingen toch altijd voor het grijpen, 😊 vond ik Wietske. Geloof niet dat we elkaar lang hebben gesproken, maar eigenlijk maar gelijk een afspraak hebben gemaakt.

De eerste keer boven op de zolder zittend in de mooie stoel met een schapenvacht kunnen ervaren hoe Wietske te werk gaat. Nog een aantal afspraken volgden en bij iedere ontmoeting keken we samen naar een stuk uit mijn verleden en zo reisden we samen van heel ver terug naar het nu en ook al een klein beetje vooruit. Het heeft mij de rust gegeven waar ik zo naar zocht en verlangde en ik heb dingen gezien van mij zelf waarvan ik niet wist dat ik die ook in mij had. Als ik nu terugkijk naar het overlijden van mijn zusje kan ik haar zien zoals ze was met mij, zoals ik nu ben, ernaast.

Dankjewel Wietske, voor de bijzondere sessies samen, jou support, enthousiasme en vooral de warme liefdevolle omhelzing voor wie ik ben.”
Anoniem


“Ik kwam Wietske op een bepaald moment tegen. Een heel normale nuchtere vrouw. Ik wist nog niet van haar achtergrond qua energetische behandelingen, maar het leek of Wietske op mijn pad is gezet. Mijn paard had namelijk 6 weken daarvoor een ernstig ongeluk gehad en had lichamelijk en geestelijk een flink trauma opgelopen. Het lopen was een groot probleem en het laten inslapen van mijn paard stond dichterbij dan herstel. Wietske gaf aan dat ze mijn paard kon proberen te helpen. Nu 6 weken en 4 behandelingen later ligt een goede toekomst voor mijn paard weer open. We zijn er nog niet, maar we zijn op de goede weg! Ik wil Wietske hartelijk danken voor alle steun, behandelingen en liefde die ze aan mij en mijn paard biedt!”
Marina

Van één van mijn cliënten ontving ik een wel heel bijzondere review.
Zij gaf mij dit speciale aandenken aan onze afspraken.

“Wauw wat een super mooie vrouw met prachtige kwaliteiten.

Wietske heeft mij super fijn en veilig door stukken heen geleid. Voelde mij veilig bij haar waardoor er een mooie samenwerking was. Wat mij ruimte, rust en vrede heeft gegeven. Dankbaar dat ik verder kan met mijn leven.

Dankjewel lieve Wietske.”

“Heel dankbaar ben ik dat Wietske op mijn pad is gekomen. Liefdevol, met veel zorg en respect voor wie je bent neemt Wietske je mee de ‘diepte in’. Ze neemt (zeer oude) blokkades bij je weg waardoor chronische klachten waarvan ik dacht nooit af te kunnen komen zijn verdwenen!!!

Waar vroeger een donkere last op mijn schouders leek te drukken voel ik mij nu licht, zonnig en bevrijd.

Ik voel me herboren en in mijn kracht komen en kan met veel meer intensiteit van het leven,en al het moois dat het leven te bieden heeft, genieten.

Lieve Wietske,
heel heel veel dank 🙏”


“Een geweldige ervaring voor zowel mijzelf en mijn paard. Een leuke vrouw waarbij je jezelf kunt zijn zonder oordeel. Alle diepe lagen komen los en ze weet precies waar de pijnlijke punten en blokkades zitten. Kortom een echte aanrader vooral in deze bijzondere tijd.”
Claudia

“Superlieve vrouw. Kan je altijd ergens mee helpen en pakt jouw verhaal bij de kern aan op een liefdevolle manier.”
Isa

“Fijne, ontspannen sfeer ervaar ik steeds bij Wietske. Ze straalt een bepaalde eenvoud uit wat op mij een krachtige en betrouwbare indruk maakt. Ik kan het niet goed verwoorden, maar er is op een diepere laag, een soort ontspanning en vertrouwen in mezelf geraakt/‘wakker geworden’. Alsof er (nog weer) iets opgeruimd is.
Karin

“Wat is het heerlijk na jaren gelopen te hebben met diverse pijntjes aan mijn rug, schouder en nek. Om dan na een behandelingen bij Wietske te merken het kan ook zonder, zonder pijnstillers dat is een geweldige ervaring. Daarbij heb ik nu ook een innerlijke rust gekregen en zit ik weer goed in mijn vel. Dank je wel Wietske ik kan je van harte aanbevelen bij anderen.”
Margrit


“Een unieke en bijzondere ervaring. Ik had best wat blokkades die Wietske aan heeft kunnen pakken. Ze kon precies aangeven waar de pijnlijke plekken waren en nam me mee op een innerlijke reis. De warmte en liefde die Wietske heeft maken dat je moeiteloos openstelt en overgeeft aan de innerlijke reis. Dagen erna voel ik de veranderingen in mijn lichaam en kon ik zelfs na een jaar weer hardlopen zonder pijn. Heb je last van blokkades, trauma’s oud zeer. Neem de stap en die dit voor jezelf. Wouw….kan niet anders zeggen.”
Susanne

“Wietske heeft mij behandeld en dat was een bijzondere ervaring. Ook naar mijn innerlijke ik. Kreeg antwoorden die me op weg helpen en me rust geven. De pijn aan mijn nek en verkrampingen die bij mijn ziekte horen zijn minder en heb meer energie waar ik erg blij mee ben. Maar nog fijner vind ik dat ze mijn teckel behandeld heeft toen die erge pijn had en achteraf een hernia bleek te hebben. En de plekken die pijnlijk waren die ze aangaf klopten precies wat de orthomanueel dierenarts aangaf. Maar voordat we daarheen konden heeft hij een nacht goed kunnen slapen zonder veel pijn. Ik zelf ben heel benieuwd en zie uit naar de volgende afspraak.”
Anne

“Sinds geruime tijd heb ik last van nekklachten. Omdat fysio- en manuele therapie geen verlichting gaven, ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Wietske. Oude blokkades hadden zich vastgezet in mijn nek, maar mede door de liefdevolle aanpak van Wietske, werden ze aangeraakt, herkend en kon ik ze loslaten. Er heerst een ontspannen en warme sfeer, maar ook de humor mag er zijn.”
Marianne

“Heel bijzonder! Al heel lang zat ik niet lekker in mijn vel. Op een moment was mijn ‘rugzak’ vol, en liep over. Ik zat verstrikt in een pijnlijk overlevingspatroon. Ik wist het zeker… ik was ‘stuk’. Bij Wietske gekomen; ik zat vol met weggestopte traumatische ervaringen. Wietske haalt die naar boven. Ze worden herbeleefd, verwerkt, en door mij losgelaten. Mijn rugzak wordt nu steeds leger. In mijn hoofd is weer plaats voor nieuwe, goede inzichten. Ik slaap weer, eet weer, en de pijn gaat weg. Ik ben aan het helen!”
Rini

Reacties zijn gesloten.