Energetische behandeling voor dieren

Dieren zijn gevoelig voor energetische therapie, want ook dieren hebben blokkades en emoties, maar ook verdriet. 

Als ik met een dier aan het werk ga, is een behandeling vaak heftig, want net als bij een mens, ga ik ook voelen waar het probleem zit en vaak is dit een trauma uit het verleden of een heftige gebeurtenis die het dier heeft mee gemaakt. Vaak herkenbaar voor de eigenaar, maar soms ook onopgemerkt. Want ook een dier voelt aan dat de eigenaar dingen in zijn leven niet verwerkt heeft en hierdoor neemt ook het dier de pijn en het verdriet van de eigenaar over. 

Welk dier maakt in principe niet uit, maar ik heb veel ervaring met paarden, honden en katten. Ik kijk naar jouw dier in zijn geheel en hoe het is in zijn hele doen en laten, waarbij de energetische behandeling is gericht op het totaalbeeld van het dier. Ook kijk ik naar de woonomgeving van het dier, omdat ook die veel invloed kan hebben op je dier.

Spreekt dit je aan en zou je willen dat je dier een behandelsessie krijgt? 
Neem dan contact op met mij en ik ga kijken wat de mogelijkheden zijn.

Reacties zijn gesloten.