Chakra healing

De Chakra’s zijn de organen van het energielichaam. Het lichaam kent zeven hoofdchakra’s, enkele nevenchakra’s en talloze kleine chakra’s. 

Chakra Healing zorgt voor opheffing van blokkades in lichaam en geest, waardoor je ook zult merken dat de doorstroming van de energie in het lichaam beter gaat worden. Het zuivert de negatieve energie en dit is ook voelbaar. Bovendien is na iedere behandeling je aura weer gereinigd, waardoor je weer helderder bent en beter in je vel zit.

Je kunt tijdens de behandeling allerlei sensaties ervaren, zoals tintelingen, duizeligheid, maar ook hoofdpijn en soms komt misselijkheid voor, want vaak komen de emoties los die lang onderdrukt zijn geweest. Deze sensaties zijn van korte duur, want hierna voelt dit als een bevrijding en kun je op deze manier pijn en verdriet los laten.

Ik geef de Chakra Healing via de Urim-Code. De Urim-Code is een energetische stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades te reguleren, inzichten te krijgen in vaak oude, belastende patronen op fysiek en zielniveau en je helende vermogen te activeren.

Wil je meer weten over de Urim-Code ?
Kijk en luister dan naar deze podcast.

Reacties zijn gesloten.